Ontspanningsmassage

Sinds mei 2006 ben ik actief als sportmasseur en lid en geregistreerd licentiehouder van de Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage (V.O.S.) .

Voelt u zichzelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Maar ook als u verder prima in uw vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Ontspanningsmassage is (meestal) een totale lichaamsmassage van ongeveer 60 minuten. De massage wordt toegespitst op de primaire behoefte van u op dat moment.

Ontspanningsmassage kan ook een mooie ondersteuning zijn van een therapeutisch proces b.v. bij stressklachten, een burn-out, depressieve klachten etc.

Ook bij spierspanningsklachten zoals bepaalde vormen van hoofdpijn, nekklachten en lage rugklachten kan een massage effectief zijn. U kunt natuurlijk ook zonder duidelijke indicatie naar een masseur gaan, jezelf verwennen is immers ook een goede reden.

Bent u op zoek naar een sportmasseur?
Maak dan gerust een afspraak voor een behandeling.