Aanmelden cursus

Op voorgaande pagina’s heeft u kunnen lezen wat Tactiel Stimulering inhoudt. Nu bent u wellicht geïnteresseerd geraakt en zou u graag zelf Tactiel Stimulering willen geven. Ik kan u een praktijkgerichte cursus aanbieden. Tevens kan u zich hier aanmelden voor de cursus. Ik stuur u dan een e-mail terug met het aanmeldformulier.

Dit formulier welke onderstaand is weergegeven is ook te downloaden: formulier

De eerste 4 dagen zijn gericht op intensieve praktische training waarbij u leert om T.S. uit te voeren en te ondergaan. Tijdens de resterende dag worden o.a. uw ervaringen besproken, verfijningen en aanpassingen worden aangeleerd en er wordt een praktijkexamen afgenomen. De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Neem gemakkelijke kleding, dikke sokken, pen en papier mee. Handdoeken e.d. zijn aanwezig.

Cursusgegevens
Doelgroep:
Om een onderscheid te maken zijn er aparte dagen voor mensen werkzaam in de (regulier) zorg/therapeuten en voor mantelzorgers. Voor deze laatste groep wordt de cursus op aanvraag georganiseerd.

Studiebelasting:
30 contact uren, 18 zelfstudie uren.

Kosten:
De prijs voor deelname aan deze cursus is € 540,= per persoon inclusief thee/koffie, gebruik handdoeken ed.

Bij gelijktijdige inschrijving van meerdere deelnemers uit één organisatie gelden aangepaste prijzen. Neem hiervoor contact op met GCW

Bij aanmelding maakt u tegelijkertijd ook een aanbetalingsbedrag, zijnde € 250,00 over op onze bankrekening. Na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief. Bij het niet doorgaan als gevolg van onvoldoende deelname volgt 100% restitutie. Geen restitutie bij ongemeld niet verschijnen.

Zodra de aanbetaling bij ons is binnengekomen sturen wij een bevestiging van inschrijving. De rest van het bedrag moet 7 weken voor aanvang van de cursus betaald zijn.

Annulering:
Het is mogelijk dat u, na aanmelding, toch niet aanwezig kunt zijn. Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij een ander op uw plaats kunnen inplannen.
Bij annulering langer dan 6 weken voor de cursus ontvangt u uw cursusgeld terug.
Bij annulering tussen 6 en 2 weken ontvangt u 50% van uw cursusgeld terug.
Bij annulering binnen 2 weken voor de cursus zal geen terugbetaling plaats vinden omdat het dan te kort dag is om de open plaats alsnog in te vullen

Locatie:
De cursus wordt gegeven in Leek, Boveneind 17b, 9351 AP, Leek. Tel. 06-25463131.

Vooralsnog zijn er geen data gepland.

Tijdstip dag cursus:
09:30 uur tot 17:00 uur