Lypossage™

Sinds mei 2006 ben ik actief als sportmasseur en lid en geregistreerd licentiehouder van de Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage (V.O.S.).Ik vond dat ik dat moest hebben, je wilt je cliënt zo verantwoord mogelijk van dienst kunnen zijn. Bovendien staat het een stuk beter als je kunt zeggen dat je gediplomeerd masseur bent.
Vanuit de opleiding tot sportmasseur, mijn basis, heb ik me verder ontplooit. Het beroep ‘masseur’ is in Nederland niet wettelijk erkend, uitgezonderd sportmasseurs en fysiotherapeuten. Iedere, geregistreerde, Lypossage™ therapeut is professioneel opgeleid met een gedegen vooropleiding als masseur.

Lypossage™ Massage

Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een slanker silhouet zonder medische ingrepen, hét meest veilige alternatief van een chirurgische ingreep zoals liposuctie, facelift en injectables zoals botox.

Wat is Lypossage™

Lypossage™ is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie, het is de énige figuur corrigerende massage. Doordat Lypossage™ een manuele massage is, kunnen eventuele problemen en reacties meteen geconstateerd worden, iets wat een apparaat niet kan.

Tijdens de behandelingen kunnen sommige cliënten schrikken van de stevige aanpak, bent u er eenmaal aan gewend, dan kunt u zich beter ontspannen en is het niet meer pijnlijk. Maar uiteraard laat ik me leiden door de pijngrens van mijn cliënt.

Een Lypossage™ massage kent drie zone’s

zone 1: bovenbenen, buik en bil;
zone 2: rug, borst en armen;
zone 3: gezicht en hals.
De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel bij zone 1 en 2. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied. Zone 3 omvat het gezicht en wordt ook wel een rejuvenation gezichtsmassage genoemd. De massage heeft hier voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor u er jonger uit zult gaan zien. Deze massage gaat de huidveroudering tegen, voorkomt of stelt een facelift uit.

Effecten van Lypossage™

De bloedcirculatie wordt aangezet zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen concentreren ( cellulite ) worden afgevoerd, de huid wordt zichtbaar mooier, ziet er strakker uit, de huid voelt weer glad aan. Zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap nemen af.

Lypossage™ geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel. Het stilt “ de lekkere trek ”.

De behandeling

Een behandeling bestaat uit een intake gesprek waarbij een analyse van de huid gemaakt wordt, het uitleggen van de behandeling en adviezen voor het verkrijgen van een optimaal resultaat. Het meten van de te behandelende lichaamsdelen voor- en aan het eind van de kuur, zodat u duidelijk het verschil kunt zien.

Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. Na 6 á 8 sessies worden de resultaten van de behandeling zichtbaar.

Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2-2 ½ liter water te drinken, dit is om het lichaam te reinigen.

Bent u op zoek naar een Lypossage™ therapeut?
Maak dan gerust een afspraak voor een behandeling.